Уште откако го креирав блогот, дизајнот го оставив „за еден ден кога ќе имам време“ како и сè друго од една голема листа на „проекти за во слободно време“. Периодов се подослободив од многу обврски, па пред да следуваат нови постови, морав да го редизајнирам блогот да биде почитлив. Инспирација ми е medium.com каде дремам во последно време читајќи долги текстови, па се одлучив постовите да бидат во сличен формат со голем текст за полесно читање (па и принтање по 2 страни на лист, иако треба да поработам уште малку на тој дел :))

Стариот нека стои тука како историја, а вашите забелешки се добредојдени... фала што го читате овој блог :)


.