Постојано ни се појавуваат листи на земји и градови кои треба да ги посетиме во животот, најдобрите места за патување во 2015-та, најшарените градови во светот, итн итн. Голем дел од нив ги споделив и редовно ги споделувам на твитер и на фејсбук страната :)

Се мислев дали да пишувам за некој град кој може да го посетите зимава, ама се одлучив и за сопствени потреби да си направам моја листа на желби за следниве неколку години... зашто кога ќе си зацртате некоја цел во глава, многу е полесно да ја остварите ;)

Супер постерче од македонскиот дизајнер Flim! <3


.