Блогерски награди: Најдобар блог во домен на културни работи


Leave a Comment
Иако сама заборавив да си одбележам двегодишнина од постоењето на блогов, благодарение на Блогираме.мк имав повод да се потсетам на тоа :)

На овогодинешните блогерски и твитерџиски награди кои се одржаа изминатава среда, ја добив наградата за „најдобар блог во домен на културни работи“. Воопшто не очекував ваква награда бидејќи едвај пишувам по еден пост месечно, но од срце ви благодарам на сите за секој глас! Вашата поддршка ми дојде како утеха за сите часови поминати во истражување и составување на долгометражните блог постови :)

Листа од сите наградени блогови ѕирнете тука. Фотографии од настанот тука. Резултати тука.

Фото: it.com.mkРезултати: Блогираме


0 коментари:

Post a Comment

.